Tidsfördriv...

1. Ditt namn: Hanna

2. Ett ord på 4 bokstäver? Häst
3. Flicknamn? Hedda
4. Pojknamn? Henrik
5. Yrke? Hockeyspelare
6. Färg? havsblå
7. Klädesplagg? Halsduk
8. Mat? Hamburgare
9. Sak i badrummet? Hemligt !
10. Plats/stad? Hurgada
11. Orsak att vara sen? Har ingen orsak
12. Något man skriker? Helvete
13. Film? Hannah montana
14. Något man dricker? Hallonsoda
15. Känd person? Hanna ljungberg
16. Djur? Höna
17. Gatunamn? Hedebyvägen
18. Bil? Hummer
19. Något du gillar? Hackad paprika
20. Något man kan göra i sängen? Hångla

Så jävla roligt ! Hahahha !

Just det, glömde att berätta en sjukt rolig grej. När vi skulle åka buss till skolan, från fotbollsträningen imorse, satt jag och Olivia och tönta oss, Haha så puttade vi varandra i bussen, sen satte hon sig på mig och vi skrattade och var sjukt flummiga! Sen när vi kommer till skuruskola, och ska gå av så sitter hon var, och jag kan inte resa mig upp, så alla mina kompisar går av förutom jag! och jag bara låg där på golver i bussen och asgarvade! så går vi iallafall av i Ektorp, ställer oss och väntar på bussen, i typ 10 min! Så när jag äntligen kommer tillbaka till skolan, har jag 10 MIN PÅ MIG. Hahahah! Verkar inte så roligt, men när man väl låg där på golvet så var det jävligt roligt ! Puss puss :) Saknar min & Olivias roliga stunder!

som när vi brottades i Västerås, och vårat rum som alla sov i, såg ut som ett  bombnedslag, och alla var arga som vargar, och bah SLUTA, NU FÅR NI STÄDA! Vi bah, ursäkta? Och bbörja asgarva!

lång oh meningslöst inlägg. Skit samma :D Hahahha ! :)

Bästa minnet: Halmstad/värnamo med Olivia i somras!

 

Lekpark.

Hej hej ! tvåangeek? Japp. Kom precis hem, efter ha varit på tvåan/ och i forum. Hahaha, Vi fick smaka chocklad, Mår illa nu! trea i pingistuneringen, inte nöjd. Om en liten stund kommer mina två brorsor på besök. Trevlans! Här kommer en liten konservation (stavning?) från Dennis. Hahahhaha sjukt kul vi hade  på skansen.

Ps. så jävla trött på lögnare, och svikare, och sånna som sprider rykten. Sjukt trött.
SAKNAR MIN KLASS.


Puss Hanna banana !

Hej! Hur mår ni?
Jag mår bra. Ska ha fys om en halvtimme. Skit skit skit skit. orkar inte, vill helst bara sova.
Efter skolan åkte jag och 5 kompisar till forum, sen drog jag till mormor, min kusin var även där. NU sitter jag här och väntar på att pappa ska hämta mig. Vet ni en sak?
Jag vill INTE ha fys...

Hade även spanskaprov idag. Alla höll nog med om att det gick skit ? :P

Exakt en månad kvar.

Dålig update, I know! Like usual.. Jag har inte direkt någon sattsar blogg, ska försöka skärpa mig!

FÖr en liten stund sen kom jag hem från frisören, efter att suttit och väntat på min bästa kompis i tre timmar & 40 min ? :D Hon blev iallafall grymt snygg i håret måste jag verkligen säga!

Imorgon är det spanska prov, och jag har knappt övat, så MÅSTE verkligen sätta igång med det nu, även fast jag e sjukt trött & grinig. Träffade även sötnos Wadecki idag :)

Men ni får ha en fortsatt bra kväll alla soffpotatisar !

Puss :) <3


Citystudios.

Fotografierna blev sjukt bra! Tror jag? har faktist inte sätt dom, så himla skärrad och nyfiken! Ni får se ett smakprov på Filippas blogg! Och även Linns blogg! Nu lyssnar på jag russian roulette, sjukt bra låt asså! Dagen började med träning i tattby, och den gick bra !

Puss H.


Fotografi.

jaag har inte berättat för er, men idag ska jag och Linn fotas i fotostudio! Fotografer är Filippa Sandblom, och hennes kusin Jennifer Hübinette ! Nu ska vi fotas,Puss & kram !!

iPhone !

Hej ! Jag är med på Foki's supersöta blogg och tävlar om en iPhone !

tryck här, om ni vill veta mer om regler osv.
Lycka till! :) 


" a reason to happend"

Jag orkar inte mer,
jag ger upp. Det leder
ingen vart. Jag har
slutat. Jag har tappat
orken. Du e fin. Väldigt
fin. Men inte mer.


17 november.

Tack tack tack och åter tack för alla fina kommentarer!

Nu sitter jag här återigen. Skoldagen gick bra, ingen gympa denna vecka heller!! Det var bara 10 st i min klass som var i skolan idag, Haha, Det var rätt lugnt och skönt. Fyra ynka tjejer av dessa 10. Nu sitter jag och upprepar 21 guns, all the time. Lirar även lite gura till det! Det går väl sådär, ostämd som fasiken ''/ Men ni får ha en fortsatt bra eftermidda/kväll, och till alla som e sjuka, Krya på er.


Time for sleep...


Hanna ligger och halvsover här bredvid mig och jag tänkte göra henne sällskap!
Hon är sjukt trött and so am I! Nu ska vi sova en timma för att sen gå på utvecklingssamtal & träning!                   Ja, vi börjar bli gamla!


Skolan.

hej hej! Nu sitter jag på SO lektion. Men vi har inget att göra så jag bloggar lite smått. Filippa sitter brevid! :) Vi lyssnar på Russian Roulette - Rihanna. Vi slutar om 10 min, alltså kl elva. Riktigt skönt!! Puss & hej.

6B-forlife.

Längtar tillbaks till min gamla klass nu, otrolig mycket. gemensamheten, och allt. Klassen var verkligen underbar. fan vad jag saknar alla. Även fast jag träffar de flesta i skolan, e det klar att man saknar dom. tjejerna, även fast vi var olika, hörde liksom alla ihop.  I miss you guys!

6b 08-09 I'll always remember.

Day efter tomorrow.

Hej hej! igår sov Linn hos mig, det var mysigt värre! Sen idag på morgonen åkte hon, hon skulle på fotomässan. Senare på dagen åkte jag & mamma in till stan. När vi kom hem så satte vi  upp en stor klocka vi köpt, på väggen, riktigt najs. Min dag idag har varit i stort sätt värdelös och tråkig :P
Imorgon e det skola igen, bara tanken gör mig spyfärdig. Och fullt frisk e jag inte heller.. Har haft ont i huvudet varje dag nu efter sprutan...

Hörs Puss,

sjuk av vaccinet.

tack för alla fina kommentarer jag fått, på bilden nedan.

Hur mår ni allehoppa!?
Jag mår skit dåligt, har nog aldrig mått så här dåligt, tog vaccin mot svininfluensan igår, dom som känner mig vet att jag avskyr sprutor. Men det gick ganska bra. På kvällen började biverkningarna komma lite smått, frös rätt mycket. Sen inatt vaknade jag och hade världens frossa! Hackade tänder in i nått så helvetes mycket. (ursäkta mitt språk) Har aldrig hackat tänder så mycket i hela mitt liv! sedan på morgonen mådde jag sådär, men då skulle jag till sjukhuset och ta blod prov, inte roligt! Det gjorde sjukt ont. Nu sitter jag här vi datorn, inte så bra när man e sjuk, och mår jätte dåligt, fryser och har ont i hela kroppen, även jätte svag, Jag orkar inte resa mig upp, och jag orkar knappt bära en tallrik till köket. Hemskt. Och när jag skulle dricka vatten skakade hela handen på mig. Nu kommer mormor och hälsar på. Puss !

Rosa nitarmband.

Är med och tävlar om ett fintfint armband! Tävligen äger rum hos www.Hedzy.blogg.se
tävlingsregler och sådant finns på hennes blogg!

Lycka till! Puss Hanna.


10 november.

Hej hej! Skolan knallar på som vanligt. Idag har varit en rätt lugn dag, Slutade två istället för klockan fyra, Riktigt skönt! Då var det tänkt att hem och göra läxorna, men nej .. Måste göra dom nu. Har svenska, Och spanska till imorgon.

Puss <3

Ni ska även få se ett "smakprov" från filippas och min fotosenssion i söndags.
Hope you like it.

Modell: Jag. Fotograf: filippa (www.flings.blogg.se)


S E Satio♥

Dålig uppdatering, Yes.

I Fredags blev det tvåan, var även med i pingistunering och vann. Jippi. sen åkte jag hem till mamma, sen hämtade syster mig vi åkte därefter hem till pappa & hade det mysigt! Nu sitter jag här, framför datorn & har riktigt tråkigt. Ska nog sätta mig framför tv:n snart. Det blir nog sängdags ganska tidigt för jag är bokstavligt talat skit trött.

har nu spanat in den nya sony ericsson satio? Gud, Jag vill verkligen ha den mobilen! Sooo much! skit snygg & verkar skit bra. Mitt abonemang går ut om en månad, jippi! Touchscreen, 12,1 megapixelkamera. Me like.
Min mobil är en skithög.

Puss & kram hanna banana.

Det finns även picasa i mobilen,som collaget är gjort i.

Peter, please answer the following question...

Hej hej! Idag har jag varit i skolan.. Sen efter, åkte jag till Sickla med Filippa! skulle kolla på vinterskor.. Sen åkte vi hem, hoppade av vid forum postade ett brev och tog bussen från forum norra.. Inte så intressant? Haha..

Igår var jag på tvåan, satt vid datorn, Och marre gjorde någon skit läskig sak! Jag, Anton och Linn blev verkligen jätte rädda.. Hon har fortfarande inte avslöjat om det var hon eller "riktiga" Peter som gjorde det ? :P

Anton hjälpe även mig med min Farmville, wihoo!

Nu ska jag plugga, Filippa har precis varit här, har plugga tillsammans, har prov imorgon.. Mamma kommer hem sent, skönt att få vara ensam ett tag. Hörs!

Puss H.

We are the winners!

Hej hopp! Ni vet chipstävlingen jag, Linn & Isabella var med i? Vi fick aldrig våra chips som vi vann, så Linns pappa ringde dom! Och nu har vi äntligen fått dom. Wihooo! hahah, Undra hur mycket man kommer gå upp efter alla dessa chips?

idag har det varit en rätt så lugn, och tråkig dag. Började med fotbollsteori en timme. suck.. efter det åkte jag till tvåan, Och hade lite skoj. Där kan man koppla av, även fast det är livligt runt om en, Kompisarna är ju oftast där, De e dom som får mig på bra humör !
Nu ska jag göra spanska, har förhör imorgon.

Puss hanna banana !



Bild tagen av: Linn (länk)

Bjuda på sig själv.

Blir så trött på folk som är Anonyma och sitter och skriver en massa taskiga/kränkande/dumma kommentarer? Så jävla irriterande.
Har dom inget bättre för sig?
Filippa & jag hade inget speciellt för oss, och hittade då på att göra en rolig liten video? Bjuda på sig själv. Har folk problem med det? Vi lever bara en gång, ska vi sitta och slösa bort den tiden, istället för att göra något roligt av det? Livet handlar till en stor del om att bjuda på sig själv, och ha det roligt. Men vissa förstår väl inte det, och kan dra åt helvete.

Sista saken. Jag skämmer inte ut mig själv, Det kallas att bjuda på sig själv. Och de som inte förstår det, tycker jag kan inse det & inte sitta och vara en fegis, vågar inte ens skriva sitt eget namn? Come on! Varför tror du/ni man fick ett namn?

Så jävla tråkigt att det ska bli såhär. Inte ibland, utan hela tiden.

Jag tar verkligen inte åt mig. Men ni som sitter där ute och är Anonyma fegisar med ett hjärta fullt av hat bör kanske ta åt sig.

Allt från mig. Ha det så bra, så ses vi.


Video av Hanna & Filippa!! Ni måste bara kolla...



Det kommer nog en videoblogg alldeles strax !

I got a feeling, A good one.

YOOO bitches! Nu e jag hemma hos Filippa den balla. Nu ska vi spela in en film, där själva jag är huvudrollen, och film/redigering: Filippa !!

Hörs snart!!! Då ska ni få se något riktigt roligt ;D

Skola !

Nu  är det dags för skola. Fan vad trist!

man får hoppas på att veckorna går snabbt, så jullovet kommer snart?
Nu ska jag göra i ordning mig, hörs efter skolan! Slutar 11.10 endå, så det blir rätt nice!

Puss

RSS 2.0