23 januari

Hej hej alla finingar. Idag har det varit öppethus på min skola, så jag har varit i skolan idag. Kompensation på måndag, Vilket betyder lata sig hela dagen! Efter skolan som slutade vid ett, åkte jag till en fotbolls match jag skulle spela. Vi tjejer var rejält laddade. Resultatet slutade 3-3, vilket var väldigt bra för i första halvlek låg vi under med 3-0 !
Igår var jag och min kära mor i forum och röjde butik efter butik. Hittade inget speciellt, en skjorta och ett par skor. Nöjd. Varken mamma eller jag orkade göra mat, så vi tog en sallad på il piatto, det var hur gott som helst!
nu ska jag sätta mig framför tv:n, repris av blåsningen börjar nu, vilket jag missade förra söndagen. Sen ikväll är det Robinson med min vän Chocolate fudge brownie, BEN & JERRY's!

Ha en bra fortsättning på eran lördagskväll.
Kram hanna. ♥♥

                                
                                       

Sorry för dålig kvalité på bilderna.

Just an ordinary day.

Hej hej! Det är många som klagat och vill ha mer inlägg, Om ni vill det så gör jag det ;) Kommentera att ni läser, så jag har några läsare bara :)

Idag har jag varit med Linn i forum, vi fikade åt och gick runt i affärer, smög även på några, hah :)
Igår var jag på inspelningen av " Ballar av stål" vilket var super roligt! på morgonen hade vi även fotbollsträning. 
Om 20 min kommer farmor och farfar på middag, så jag ska fixa det sista.
Måste även säga att jag längar till sommaren! Och jag vill ha massor av pengar just nu, för jag har hitta hur mycket som helst, som ska platsa i min garderob. vill ha, vill ha, vill ha!

Många kramar Hanna !


10 januari.

Hej hej! Idag har jag åkt skridskor med moster & mamma, ganska mysigt. har inte gjort så mycket mer idag. Nu sitter jag och kollar på en live webcamera från Stöten, mina småkusiner är där. Det är en webcam som sitter vid liften så dom gick förbi där och jag såg dom! Asså man måste gå in på en hemsida för att det ska funka men det var roligt, nu skicka min morbror precis ett mms på minsta kusinen när hon har på sig sina skidor. Har även precis kollat på The Hills, Ny säsong! Och nu börjar The city så jag ska kolla på det :) Kram H.

så här såg det ut från webcamen.

Thailand, saknar.

Vid typ sex-tiden gick vi hem till Min storebror robin, hans tjej Mikaela och mikaelas bror. Dom kom hem från Thailand idag, tre hela veckor har dom varit där, och gissa om dom var bruna? Shit vad avundsjuk jag var! jag vill verkligen tillbaka till Thailand, var där vintern 06-07 alltså över jul & nyår. Vi fick även se en massa underbara bilder. Jag hatar Sverige..Ibland..




 

I want you to be with me.

Hej hej, Har inte skrivit på a Loong time. Linn sov hos mig igår till idag, vilket var väldigt roligt. Busade & tjockade osss, Hhahaha. Fotbollsträningen imorse blev inte av, Våra tränare hade inte nyckeln till ena låset, till hallen vi tränar i, så vi kom inte in, Plus att det var kallare än -10 , då vi inte får springa, vilket vi vanligtvis gör på lördagar innan träningarna. Åkte iallafall hem, la mig i soffan och sov till halv tre. Nu kollar jag på The hills, vilket underbart program, finns inget bättre!
Imorgon, Söndag, Vad händer då? Jo, ingenting planerat. Nu ska jag ta något att äta. Ha det så bra! PUss H    
        

Minnen.

Får en av 09's finaste minnen av denna bild respektive låt:   
                     

                             
                                                                                 Kallbadhuset 09♥

RSS 2.0